Mizuno open back kniebeschermers volleybal

Mizuno open back kniebeschermers volleybal

Mizuno

Mizuno open back kniebeschermers bieden optimaal comfort en bewegingsvrijheid dankzij de open achterzijde. Deze volleybal kniebeschermers zijn ook uitermate geschikt om te gebruiken voor andere indoor sporten zoals handbal.

€ 29,95

Omschrijving

Deze volleybal kniebeschermers van Mizuno bieden optimale bescherming voor volleyballers. De kneepads beschikken over een open achterzijde waardoor ze meer bewegingsvrijheid geven. De beschermende padding is in twee delen gesplitst, zodat deze beter beschermt bij gebogen knieën.

Volleybal kniebeschermers

De Mizuno open back kneepads worden standaard als set van 2 stuks geleverd en zijn verkrijgbaar in de maten Small, Medium, Large, Extra Large en Extra Extra Large. Deze volleybal kniebeschermers zijn van uitstekende kwaliteit en staan al jaren bekend als één van de beste kniebeschermers voor volleybal. Mizuno heeft tevens nog de Mizuno VS1 kneepads, dit zijn kniebeschermers met een gesloten achterzijde.

Juiste maat kniebeschermers

Om te bepalen wat de juiste maat is voor de Mizuno open back kneepads moet het been opgemeten worden ten hoogte van of net onder de knieschijf. De afmetingen hieronder geven een indicatie voor de juiste maat kniebeschermers, dit kan uiteraard per persoon verschillen.
- Small: 33 cm - 35 cm.
- Medium: 35 cm - 37 cm.
- Large: 37 cm - 40 cm.
- Extra Large: 40 cm - 43 cm.

Specificaties
Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Voorraad
11 stuks
Leverancier
Mizuno
Merk
Mizuno
Geslacht
Dames Heren
kleur
zwart
Artikelgroep
Kniebeschermers

Vergelijkbare producten