Mizuno VS1 kneepads

Mizuno VS1 kneepads

Mizuno

De Mizuno VS1 kneepads zijn uitermate geschikt als kniebeschermers voor volleybal en handbal. Deze kniebeschermers zorgen voor optimale bescherming van de knieën.

€ 24,95

Omschrijving

Deze kniebeschermers van Mizuno zijn één van de meest populaire en beste verkochte volleybal kniebeschermers die we hebben. De VS1 kneepads worden door veel spelers en speelsters gebruikt vanwege het comfort en de kniebescherming bij volleybal en handbal.

De padding van deze kniebeschermers lopen ook aan de zijkant iets verder door waardoor de knieën ook beschermd zijn bij zijwaarts vallen. Daarnaast biedt de Mizuno VS1 kneepad extra mediale, laterale en patella bescherming banden. Het Mizuno Intercool systeem zorgt voor extra ventilatie en absorptie van transpiratievocht. Deze kniebeschermer is volledig van stof gemaakt en bevat geen neopreen.

Kniebescherming volleybal

De juiste kniebescherming voor volleybal en handbal is cruciaal. De Mizuno VS1 kneepads zijn zeer comfortabel en bieden uitstekende protectie van de knieën. Wanneer de kniebescherming goed zit en niet afglijdt of irriteert verhoogt dit de prestaties van de speler.

Hieronder zie je een indicatie voor het opmeten voor de juiste maat van de Mizuno VS1 kniebeschermer:
- Small: 33 cm - 35 cm.
- Medium: 35 cm - 37 cm.
- Large: 37 cm - 40 cm.
- Extra Large: 40 cm - 43 cm.

Specificaties
Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Voorraad
11 stuks
Leverancier
Mizuno
Merk
Mizuno
Geslacht
Dames Heren Jongens Meisjes
kleur
zwart
Artikelgroep
Kniebeschermers